2016. december 30., péntek

2017

SZIASZTOK

Ebben a bejegyzésben először is szeretnék mindenkinek boldog új évet kívánni,és az év lezárásaként elmondani a blog történetét:)
Bocsássatok meg az írás minősége miatt,az irodalom sose volt az erősségem.(Tavaly konkrétan esti mesének költők életrajzait olvastam,hogy ne bukjak meg:p)

Már 3 éve játszok a Csábításból jelesen így nagyon megörültem,hogy meg fog jelenni egy hasonló játék.A varázslatos dolgok különösen közel állnak hozzám,így már tényleg nagyon vártam,hogy mikor is játszhatok végre vele.Mikor ChinoMiko kiírta,hogy a 100 leggyorsabb üzenetküldő tesztelheti a játékot kb 5 percen belül  írtam is,de sajnos ezt nem nyertem meg.Vártam és vártam...és végre megjelent az ELDARYA.
A játék magával ragadott és az se vette el a kedvem,hogy csak franciául volt.(Köszönet a google fordítónak)

Az Eldarya HUN facebook csoportban valaki lefordította az 1.epit ami nagyon hasznos volt és vártam,hogy folytassa.Hónapokig vártam,de semmi,úgyhogy elkezdtem keresgélni.
Megtaláltam egy angol fordítást,majd úgy döntöttem lefordítom magamnak.Talán a 3.epizódig juthattam a fordítással,mikor úgy döntöttem,felteszem a csoportba,hogy mások is láthassák.
(A facebook csoport alapítójának is tetszett a fordítás,így lettem ott admin.)
Egészen a 7.epizódig jutottam,az emberek kérdezgették,hogy mikor folytatom stb..Ezért csináltam a blogot eredetileg,hogy ide feltegyem a fordításokat és kiírhassam,hogy épp hol tartok.Eredetileg ennyit terveztem az oldalra,ezért is az a neve,ami.
Megcsináltam a familiárisokhoz szóló segédletet,aztán egyik dolog jött a másik után és most már gyakorlatilag mindent megtaláltok:D
(A fordítást a 8.epizódig csináltam,mert addig csináltak hozzá angol fordítást.-Nem beszélek franciául-)


Örültem ha havonta volt 1000-1500 oldalmegjelenítés,aztán megjelent a játék magyar szerveren is.
Ez a szám 150-170 EZERRE nőtt.
Mióta már magyarul is megjelent a játék nagyon sokszor törölni akartam az oldalt.
Sok rosszindulatú levelet kaptam,hogy nem jók a tesztek,és az emberek nem értették meg,hogy nem mindenki kerülhet oda,ahova akar.Sok helyen írták,hogy ez egy szar oldal stb.Egyszerűen nem bírtam elviselni,hogy az emberek így beszélnek arról,amit én önszántamból órákig csináltam és már épp a törlés gombot kerestem.
De aztán elkezdtek jönni a köszönőlevelek is.
Elkezdtem ezekre koncentrálni,és ma már egyáltalán nem kapok másmilyen leveleket.:)

Mint tudhatjátok volt pár 'konfliktusom'(túl erős szó rá,de nem jut eszembe jobb) plágium miatt.A szégyenfalon olvashatjátok azt,akivel még mindig fenn áll a helyzet.
Egy másik oldallal ezt már sikerült elsimítani,mert kiderült,hogy a hivatalos oldal(Eldarya.hu) fórumán is az én írásaim vannak.
Ezt is sikerült lerendezni,beszéltem egy hivatalos segítővel,aki hivatalosan is elkérte a fordításaimat,szóval megeshet,hogy ott is látni fogjátok az írásaimat.Én ennek örülök,büszke vagyok rá,hogy a hivatalos oldalnak legalább ennyivel tudok segíteni,ha már a korom miatt még nem lehetek moderátor..:)

Összességében 2016-ban rengeteg csodás embert ismertem meg a blogon keresztül és már 100%ig boldog vagyok hogy 2015 októberében megcsináltam ezt az oldalt.Nem tudom,hogy meddig fogom még ezt vezetni,de minden percét élvezem,remélem 2017 is egy hasonlóan csodás év lesz:)

BOLDOG ÚJ ÉVET!
A december hónap nyertese pedig szokás szerint az Árnyék gárda.(4x)
Ne utáljátok őket,hisz én is közéjük tartozom:D
~Nyereménylista~
xoxo

9 megjegyzés:

  1. Boldog új évet kívánok neked is! :)
    Köszönöm az eddigieket, nagyon hasznos az oldal és remélem a jövőben is számíthatunk majd rád! ^^

    VálaszTörlés
  2. De aranyos vagy. :3 Neked is boldog új évet kivánok. Mindig idejövök, ha kell valami segitség, sok mindent emiatt az oldal miatt tudok. *-*

    VálaszTörlés
  3. Hasonló a véleményem mindig hogy ha nem tudtam hogy merre forduljak,ide jöttem megnézni hogy mi hogyan is van (igaz a francián is játszottam viszont azt a karim már oda adtam egy ismerősömnek mivel hogy ha még angol lenne akkor én is megbirkóznék vele de hogy francia >>egy szót se értek belőlex"DD)
    Összeségébben szeretném én is megköszönni ezt az évet hogy ennyit fáradoztál miattunk :)
    És azokkal akik ezt nem tisztelik,azokkal pedig ne is foglalkoz(feleslegesen pazarlod az energiát csak velexD)
    B.U.É.K
    =^w^=

    VálaszTörlés
  4. Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz! Nagyon hálásak vagyunk neked azért hogy ennyi időt es energiat fektetsz ebbe az oldalba.Köszönjük és neked is B.U.É.K!❤

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Nagyon örülök, hogy nem adtad fel, ne is legyen így! Lehet, hogy van, akinek nem tetszik, de gondolj bele, hogy hány embernek segítesz! Lehet, hogy nem mutatják mindannyian, de az ő nevükben is köszönjük!

    VálaszTörlés
  6. Ui.: Ha valaki a Abszint gárdába szeretne tartozni, csináljon MINDENT úgy, mintha az Árnyékba jelentkeznél. Nálam bejött :)
    Uui.: Ha mégsem oda kerülsz, az senkinek sem a hibája (főleg nem az oldal készítőjéé), hanem csak máshova dobott a szerver, ennyi... Nem fog összedőlni a világ.

    VálaszTörlés
  7. Boldog új évet!
    Én nagyon örülök h nem törőlted ki a blogot,mert elég sok mindent nézek itt ha valamit nem tudok v elfelejtettem és nem csak én hanem a húgom is :D

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm mindenkinek,nagyon aranyosak vagytok.A hozzátok hasonló olvasók miatt nem adtam fel:)

    VálaszTörlés
  9. Én is csatlakoznék a hozzá szólókhoz! Én is so segítséget leltem az oldalnak köszönhetően! Köszönöm én is! És örülök, hogy nem törölted az oldalt!

    VálaszTörlés