20.Epizód

Francia megjelenés: 2018. 05. 23.
Magyar megjelenés: -
Új szereplők: Lance?
SPOILER
/Én Ezarellel játszottam,de csak egy rész különbözik a többi fiúnál,ott leírtam az összes opciót/

Az epizód elején Purroko megint lehetőséget ad,hogy másik fiút válasszunk. Ezután ott folytatjuk a 19.epit ahol abbamaradt,a kiszemeltünk karjaiban. Túl korainak ítéli a történéseket ezért leállunk vele.Elmeséljük neki a rémálmunkat a démonról,ezután Huang Huanak és a többieknek is elmondjuk. Huang Hua először azt hiszi viccelünk,mert a démonok elvileg már rég nincsenek.Ezután Feng Zifu megmutatja nekünk a helyet,mesél a Fenghuangokról. Találkozunk Alajéával aki véletlenül eltört egy szobrot,majd Chromemal akinek segítünk talizmánt választani.Ebédelünk,majd szeretnénk beszélni a kiszemeltünkkel,de ő már alszik.Elmegyünk aludni,majd arra ébredünk,hogy Ewelein és Huang Hua egy bizonyos valakiről beszél akit távol kell tartani a kristálytól,hogy ne essen baja.Elmegyünk Huang Huahoz,aki éppen sír,mert más az,amit ő tenne és amit tennie kell. Ezután segítünk a kiszemeltünknek rendbe tenni a kertet,majd azt mondja sajnálja,hogy nem tölthetünk együtt több időt,de később szeretne komolyan beszélgetni.Feng Zifu ad ajándékba egy ruhát,amiért mindenkinek segítettünk.Elmegyünk benne vacsorázni,a kiszemeltünk és Leiftan is megdícséri. Vacsora után találkozunk a kertben a kiszemeltünkkel:
Ezarel
aki elmondja,hogy folyton csak ránk gondol és hülyén viselkedik. Ez nem tetszik neki,ő nem ilyen. Sajnálja a történteket,de ez nem fog működni közöttünk,azt mondja felejtsük el az egészet.
Nevra
aki féltékenységi jelenetet rendez.Ő egy nőcsábász és próbál ezen változtatni a kedvünkért,de eléggé nehezére esik.Megijedt a szerelemtől,ezért 'menekül' előle.
Leiftan
aki a szobájába invitál.Eléggé féltékeny típus,konkrétan a megszállottunk.Nem fél kimutatni érzéseit mások előtt sem;miszerint az övé vagyunk.Arról beszél,hogy megvédi a karaktert minden áron.
Valkyon
aki fél,hogy véletlenül bántana a nagy ereje miatt.Ezával és Nevrával szemben,ő próbálja megérteni az érzéseit,nem lök el magától.Elmondja,hogy lassítsunk,mert nem egy éjszakás kalandot akar,hanem komoly kapcsolatot,amiben még sosem volt része.
Visszamegyünk a szobába,de nem szomorkodhatunk sokáig,mert a templomot megtámadták! Kérünk egy kardot és elmegyünk harcolni,Naytilivel találjuk szemben magunkat. Naytili leszúr minket,erre Leiftan iszonyú mérges lett és megölte Naytilit. Később kiderült,hogy annyira sok vért vesztettünk,hogy valakinek adnia kellett;Leiftan vére volt kompatibilis,így tőle kaptunk vért. A furulyát Huang Hua kénytelen volt felhasználni Ashkoreék ellen,így már nem tudja meggyógyítani vele a kristályt.Visszamegyünk a szobánkba ahol megjelenik a kiszemeltünk és elmond egy hosszú szerelmi vallomást,amit most nem lövök le nektek,és megtörténik amit már vártunk egy ideje.:D Ezután Leiftan szemszögéből látjuk a dolgokat,épp Ashkoreral beszél. Elmondja,hogy azért ölte meg Naytilit,mert már nem volt szükség a jelenlétére,megtudták tőle,amit akartak. Ashkore ezt nem hiszi el,szerinte az is szerepet játszott a dologba,hogy Leiftan szerelmes a karakterünkbe.Leiftan ezt nem tagadja,összeverekednek.Leiftan könnyedén nyer,'a kis sárkány' ereje sehol sincs egy Aengeléhez képest.Azt mondja Ashkorenak,hogy ha csak hozzánk mer érni megöli őt és az összes túlélőjét a fajtájának. Közben leesik Ashkoreról a sisakja,így kiderül(számunkra),hogy ő valójában Lance-Valkyon halottnak hitt testvére!

Képet a maszkos oldalára tettem róla.;)

24 megjegyzés:

 1. Az epizód cselekményét is kirakod? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Áhh de jó hogy szólsz:DD Eddig írtam folyamatosan h végig képben legyetek és most látom csak hogy a betűszín valamiért fekete maradt:'D Mindjárt javítom is:)

   Törlés
 2. Aztán holnap átírom a rendes színnel,most valamiért megbolondult a blogger:c

  VálaszTörlés
 3. Azta. Menten dobok egy hátast és ott maradok órákig. :O
  Olyan szinten ledöbbentem mindenen, hogy na.A történet, meg az illusztrációk, meg amiket megtudtunk...Kész vagyok. Ezt emészteni kell. Lance-t is, de Leiftant főleg. Nem beszélve a kiszemeltünkről is....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  :D

  VálaszTörlés
 4. Gyors kérdés miután felfogtam pár infót: ezek szerint lehet hogy Valkyon is sárkány fajhoz tartozik? Vagy ne menjünk ennyire előre? :D Á még mindig emésztenem kell a dolgokat.

  VálaszTörlés
 5. Szia. Azt akarom kérdezni, ha nekem Leiftan tetszik, akkor az is lehetséges hogy "ő" lesz a kiszemeltünk? Vagy mindig csak második marad?

  VálaszTörlés
 6. Most hogy újra olvastam, és megtudtam, ki hogy reagál, meg kell mondanom, hogy a legnormálisabb Valkyon. Igaz a másik 2 srác karakteréhez meg pont az illett, ahogy reagált. :) Később remélem lesz valami visszaemlékezés, hogy Leiftan mikor lett ennyire "megszállottunk".
  Mi most ugye a 10-es epizódnál járunk a magyar szervren, ott pedig srácokon kívül lehetett küldetésre menni. Én Leiftannal akartam, mert meg akartam jobban ismerni a történtek fényében, és meg kell mondanom, szerintem nagyon normális, sőt jó fej srác, amikor elengedi magát és megnyílik. Ha nem lenne ez a gyilkolós hajlama, lehet hogy tetszene is a karaktere :D
  A másik: irtóra érdekel, hogy mi vezette Lance-t ahhoz, hogy eldobja szerelmét Miikót és testvérét, Valkyont hogy az "ellenségnek" segítsen. Beszélt nekünk hazugságokról, de szerintem ez kevés ok ilyen tettekre.
  Harmadik dolog: a történet végén, mikor Leiftannal beszélget Lance, akkor is mérges Lance? Az illusztráción eléggé ellenséges feje van, velünk pedig eddig nagyon normális volt. Az érdekelne, hogy ez álca, vagy tényleg nekünk akar segíteni? :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Úgy tudom Lance nem volt szerelmes Miikoba

   Törlés
  2. Ez így is van.Csak Miiko volt szerelmes Lance-be nem pedig fordítva.

   Törlés
 7. Komolyan átgondolom,hogy Nevra VS Leiftan legyen a választottam

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt erőteljesen én is át akartam gondolni, de nem tudok dűlőre jutni xD

   Törlés
  2. Szerintem van elég idő mire kijön a magyaron hogy melyik srác tetszik jobban. :)

   Törlés
  3. Ugyan így vagyok én is xDD
   De olyan nehéz dönteni közöttük >.<

   Törlés
  4. Nehéz volt dömteni de döntötem. LEIFTAN.

   Törlés
 8. Én annyire, de annyira éreztem, hogy a maszkos csávó Valkyon bátyuskája!!! De most szegény Miiko... :"(

  VálaszTörlés
 9. Ugye lesz 21.epizód?

  VálaszTörlés
 10. Lance... Nem lehet vele összejönni? :"DD Elfogadnám örömmel :"D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én amúgy épp azon gondolkodtam, hogy miért van a pasi választási lehetőségeknél egy olyan, hogy "senki". Mármint értelmetlenül elpazarlunk 100 maanát, vagy lehet a későbbiekben valakivel(gondolok itt Lance-re) össze lehet jönni :3

   Törlés
  2. Erre en is gondoltam. Remelem lance lesz az ötödik, érte eldobnám Nevrát is

   Törlés
 11. Leiftannal 65 volt az esélyem és nem kaptam illusztrációt :( ezek szerint jóval nagyobb kell legyen az esély? Mást mindent jól csináltam (a végigjátszás szerint).

  VálaszTörlés
 12. Nevra is tetszik de Leiftan.... Most már nála növelem az esélyemet, amúgy is csak a 4 epizódnál vagyok. <3

  VálaszTörlés