Woolapiyou


~2017 Nyári event különlegesség~

Étel található
Boltban.

32 megjegyzés:

 1. Szia! Szerinted érdemes lenne lecserélnem a Melomanthámat erre a famira? tudom, hogy elvileg rosszabb, de nekem a Melo az eddigi legbénább familiárisom :o alig hoz valamit és már elegem van belőle -.- .

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha nem hoz semmit,akkor nyugodtan cseréld le,akkora különbség nincs.Én is most egy év után lecseréltem a legendás panalulumat egy epikus sowigera és az most sokkal jobban teljesít^^

   Törlés
 2. azt lehet tudni hogy mennyi szerencséje van ? vagy ez változó? :o

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. szia bocsi hogy én válaszolok de nekem van egy és annak 182 szerencséje van míg az előző seryphonomnak 212 volt de ezt jobban szeretem

   Törlés
  2. Az én Woolapiyoumnak babaként 207 energiája van, 10/1-szer jön vissza üres kézzel. :) Az már más kérdés, hogy nem olyan dolgokat hoz, amiknek örülök.
   De az engem is érdekelne, hogy ha felnő, akkor nő vagy csökken az energiája?

   Törlés
  3. Felnőttként a szerencséje 200 és 240 között fog mozogni, de sajna azt nem lehet tudni, hogy nőni vagy csökkeni e fog :)

   Törlés
 3. sziasztok.... nekem nem rég tért vissza a famim, a küldiről (erdő jobb oldala) és találtam egyet... sajna nem tudtam elkapni mert nem volt homokórám...

  VálaszTörlés
 4. hol lehet megtalálni a famit? owo nekem van hozzá csalim de nem tudom hol keressem

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. bárhol összefuthat vele a familiárisod

   Törlés
 5. Én pont ma találtam a szigetnél, sikerült is elkapni :) köszi a segítséget hozzá :D

  VálaszTörlés
 6. Sziasztok mostmár 6. Alkalommal nem sikerül elkapnom mi lehet a gond? Homokorám van és azzal próbálom (Ciralakom van)

  VálaszTörlés
 7. Nekem Korkóm van,és elsőre elkapta

  VálaszTörlés
 8. Sziasztok a föhadiszállásnál találtam és sok eseményes dolgot.

  VálaszTörlés
 9. Sziasztok! Nekem jelenleg egy 226 szerencsével rendelkező Seryphon-om van. Érdemes lenne lecserélni rá?

  VálaszTörlés
 10. Bevetettem a megfelelő csalit nála (homokóra) és mégse kaptam meg. Ez most akkor hogy van?! Sajnálom, hogy ha eléggé sértő hangvételűnek észlelné valaki, de már mióta próbálom megszerezni azt a famit,és most ez történt. Tapasztalt már bárki is ilyet?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is így voltam vele. Tojást azt találtam szintemnek megfelelően szinte minden helyen, kivéve talán a HQ területét, volt is homokórám, így jól csináljuk. Ám nekem sem sikerült, ami abból következik, hogy a játékban fel is van tüntetve, hogy attól, hogy van csalid, még nem biztos, hogy el tudod kapni, max becélozhatod, megpróbálhatod. Hidd el, engem is idegesített, amikor már a 6. szerencsétlen homokórával próbálkoztam, de nem fogta be. :D Nem sértő a hangvételed, szerintem inkább jogos, mert a homokórát nem egyszerű megtalálni, plusz boltban is 600 maana, a piacon lehet olcsóbban szerválni, de akkor sem biztos, hogy beválik.
   Megoldásom: Én elmentem a piacra, nézegettem ajánlatokat baba woolapiyou terén, és amikor találtam egy viszonylag olcsó ajánlatot, amire már volt több árverés is, akkor megvártam, míg csak ilyen 2-3 perc van vissza a licitálásból, és az utolsó pillanatban licitáltam rá, így szerencsére sikerült jó áron hozzájutnom a familiárishoz. Ezt a trükköt ajánlanám neked is! Sok sikert és jó játékot! :)

   Törlés
 11. Bevetettem a megfelelő csalit nála (homokóra) és mégse kaptam meg. Ez most akkor hogy van?! Sajnálom, hogy ha eléggé sértő hangvételűnek észlelné valaki, de már mióta próbálom megszerezni azt a famit,és most ez történt. Tapasztalt már bárki is ilyet?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem minden fami szerezhető meg azonnal. Én már 3-szor találkoztam vele és mindig vettem hozzá csalit(mondhatni horror áron) és még mindig nincs meg. Ugyhogy szerintem te se legyél kiakadva.

   Törlés
  2. Sziasztok! Nekem 3 darab homokórám volt és most van három Woolapiyoum. Nagyon szeretem *-*

   Törlés
 12. Sziasztok van két ilyen tojásom az egyiket elszeretném adni vagy valakinek oda adni ha eladnám akor 150-200 manáért adnám valakinek kellene??Amugy aki ki keltete annak mennyi a szerencséje?nn

  VálaszTörlés
 13. Sziasztok! :)
  Azt nem lehet tudni, hogy mekkora a karakterünkhöz képest, amikor felnőtt?
  Mert a képen csak kiskorában van megjelenítve...

  (Bárki bejelölhet! ;) (a nevem Kauxi...) )

  VálaszTörlés
 14. Felnőtt: 120 energia :)

  Forrás: [FR] Eldarya.

  VálaszTörlés
 15. Ahhoz képest,hogy homokkekszet a boltban is vehet venni 24 mannáért néhány játékos valamiért erről nem tud és horror összeget képes kérni a piacon érte.Én már láttam 10500 ért is licitbe és azonnali vásárlási áron 105000 ért.Elég gusztustalan az ilyen.

  VálaszTörlés
 16. Én épp most keltettem egyet, 206 szerencsével. Nagyon szuper!!

  VálaszTörlés
 17. Nekem korkóm van és folyton nem hoz semmit (három naponta talán hoz egy nacit) szerintem ha lecserélem akkor biztos meglátszik a változás, most éheztetem krokodiadaluszt! Angol nyelvűn van!
  Magyaron sabalim van és ō jól teljesít, egyszerre 3db meteoritot is hozott!
  Nevem aki be akarna jelölni :Martinal

  VálaszTörlés
 18. Az miért van hogy babaként a fami oldalon max205 szerenvséje lehet, akkor hogyan lehet az hogy 209-es szrrencsével bontottam ki a kicsit?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igazábol mindegyik faminak más,ami a famis oldalon van az egy átlag amiben mozognak.Lehet kicsivel tobb illetve kevesebb is:)

   Törlés
  2. Ja értem! Köszi!

   Törlés
 19. A boltban mikortol lehet megvenni a kajáját mert nekem még nem engedi :(

  VálaszTörlés