Rowtsya


2018 Valentin-napi különlegesség

Étel található

22 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Nem, mint ahogy minden géptől/játékbeli karaktertől kapott famit.

   Törlés
 2. Uristen de nagyon cuki! ^^
  Muszály megszereznem,de ez az event eléggé nehéz..

  VálaszTörlés
 3. Szinte lehetetlen ezt a legutolsó minijátékot megcsinálni. :/ Van valaki, akinek eddig sikerült? Mi a taktika hozzá?

  VálaszTörlés
 4. Sziasztok!
  Az lenne a kérdésem, hogy ha megszerzem mindhárom fiú öltözetét, egy-egy színben, akkor jön a minijáték. Ha 2-szer nyerek, akkor kapom meg a famit, de hányszor próbálhatom meg a játékot? Ha pl. 1-et nyerek, utána egyet nem, akkor újrakezdhetem, amíg még egyet nem nyerek, akkor megvan a 2 győzelem és kapom a famit?

  A "Szinte lehetetlen legutolsó minijáték" alatt melyik játékra gondolsz? Ha a pajzsosra, akkor szerintem is elég nehéz, bár egyszer sikerült lövés nélkül lejátszanom, de nem éreztem még rá igazán, szerintem csak mázlim volt. :)
  Szép hétvégét! ~T

  VálaszTörlés
 5. Szia!
  Én megszereztem rögből a három szettet, és utána nyílt egy végső minijáték, amikor a maszkos férfit kell megszabadítani a varázslattól, és ott törött szívekre lehet kattintgatni de én nagyon béna vagyok, vagy nem tudom..de nem elég nekem 40 mp, hogy 8 pályát végigkattintgassak csak úgy. :/ Mindig a 7. vagy 8. pályánál jár le az időm, és nem sikerül megszereznem a kis rókát. :(
  Erre az "utolsó" játékra gondoltam.

  VálaszTörlés
 6. Szia!
  Sikerült megszereznem! :) <3 Igen, kétszer kell a kattintgatós szivecskésben legyőzni a démont, de én azt tapasztaltam, hogy az első győzelem után (ami már fixen ott marad) újra kellett vennem 20 rögért a 'lehetőséget' hogy harcba szálljak a 2. szívért. Szóval szerintem nem ad ingyen lehetőségeket még egy megszerzett szív után sem..:/ Csak 24 óra múlva.
  Szép hétvégét neked is!

  VálaszTörlés
 7. Sziasztok!
  Köszönöm a tájékoztatást! :)

  VálaszTörlés
 8. Sziasztok!

  Megszereztem! 24 óránként egyszer lehet próbálkozni, ha sikerült ha nem. Két nyerés között volt egy vesztésem is tehát az nem számít, nem jelent gondot, ha nem egymás után szeditek össze ti sem. Nekem két napig nem sikerült, majd harmadik nap amikor nem az órára koncentráltam, hanem a törött szívekre és csak kattintgattam, akkor sikerült. Majd következő nap megint nem, majd másnap meglett a második győzelem is.
  335 a kezdő szerencséje, ma kelt ki! :)

  Rosco

  VálaszTörlés
 9. Gratula annak, aki megszerezte. Nagyon kemény. Pár szív mindig marad, amit nem lövök ki. Lehet hogy gyorsabbra kéne állítani az egeremet? :)

  VálaszTörlés
 10. Sose lesz meg... :(

  VálaszTörlés
 11. Sziasztok!
  Megkaptam a kis rókát, de nem tudom, hogy lecseréljem-e a minaloo-mat. Melyik jobb?
  Előre köszönöm a válasz, szép napot!

  U.I.: A másik nyelvű karakteremmel nem sikerült, kicsit rágörcsöltem a végén, 2 szív kellett volna, de az idő lejárt. Ha 45 mp-t adnak, akkor simán megvan, de így most nem... :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!

   Gratulálok a familiárishoz! Én még nem szereztem meg, de remélem ma sikerül. :)

   Ami a lecserélést illeti: szerintem a legjobb módja megítélni, hogy az egyik familiáris jobb -e neked, vagy sem, mint a másik, az a következő 3 szempont megvizsgálása:
   -(átlagos, fajtára jellemző) szerencse: ebből a szempontból Rowtsya a nyerő
   -energia: ezt nem tudni még teljesen, meg kell várni, amíg az új familiáris felnő, de ha csak a kölyök formáját nézzük a kettőnek, akkor megint Rowstya nyert a Minaloo-val szemben
   -használt étel ára: lehet, hogy ez csak nekem fontos, de ha az előző kettő alapján nem tudok dönteni, mert mondjuk egyformák abból a szempontból, akkor ezt is figyelembe veszem; ha ezt nézzük, a Minaloo jobb, mert olcsóbb az étele
   Azt már te tudod legjobban, hogy neked melyik szempont a legfontosabb, és mi az ami megéri neked, de ha több az energiája, mint a Minaloo-nak, én biztos, hogy az újat választanám. Talán még akkor is, ha nem, mert nálam a szerencse a legfontosabb.
   Remélem segítettem egy kicsit ezzel. További szép napot! :)

   Törlés
  2. Szia!
   Köszönöm szépen a választ, sokat segítettél vele!
   Szép hétvégét!

   Törlés
  3. Szia,
   Nekem lehetőségem volt mindkettőt "alkalmazni" . A tapasztalataim ezek alapján az, hogy a Minaloo sokkal ügyesebb a térképnél nemcsak összegyűjtötte nekem az event összes kép részletét hanem még duplázva hozta a dolgokat.
   Míg most a Rowtsya bár lehet magasabb a szerencséje de sajnos rosszabbul teljesített nálam :(

   Remélem tudtam kicsit segíteni :)

   Törlés
  4. Szívesen, neked is. :)
   Unknown: Igen, ezt is érdemes figyelembe venni. Bár nem tudom, hogy ezt előre meg lehet -e becsülni, talán az ilyesmi nem csak fajtánkét, de fajtán belül, vagyis egyedenként is eltér (bár ez csak feltételezés mások kommentjei alapján, olyan témákból, ahol hasonló kérdésekről volt szó, szóval nem tudom). Pont emiatt sokat gondolkoztam, hogy lecseréljem -e a mostani famimat, akinek hasonlóak az értékei, és nem tudtam azonnal dönteni. Nemcsak az általam fentebb leírt 3 szempont (meg persze néha a kinézet) számíthat, hanem az is, hogy vajon az egyedek között mennyi a különbség a teljesítményben ugyanolyan szerencse és energia mellett. Na nembaj, majd meglátjuk, ha kipróbálom. :)

   Törlés
 12. az előbb tűnt fel , hogy 2 db van nekem belőle :D Az úgy érdekes :D

  VálaszTörlés
 13. a Szerencséje mennyi??nekem sikerült megszerezni de nemtudom lecseréljem rá a mostani famim...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Babának 265-354, a felnőttnek 300 és 398 között. A láda alapján mindig meg tudod nézni a "Familiárisok" fül alatt az átlagos szerencséjét. Remélem segítettem. :)

   Törlés
 14. Szia! :)
  140 a felnőtt energiája.
  Tudom, hogy sok dolgod van és tanulnod is kell, de ha lesz időd, ki tudnád tenni bal oldalra ezt a famit is?

  VálaszTörlés