11.Epizód

Francia megjelenés: 2016. 08. 24.
Magyar megjelenés:  2018.06.05.
Új szereplők: Feng Zifu, Huang Hua

Párbeszédek Nevrával

Párbeszédek Ezarellel

Párbeszédek Valkyonnal

Illusztrációk

Végigjátszás

Egyéb Párbeszédek


SPOILER

Ebben az epizódban ellátogatnak városunkba a Fenghuangok vezetője,minket választ segítőjének.Később elmegyünk a fiúkkal,Karennel,Alajéával a tengerpartra,de amúgy az egész epizód alatt Huang Huanak segítünk.Mikor Huang Hua elmegy a fülünkbe súgja,hogy:'Sok lélek gyullad fel a jelenlétedben.'
(Hogy ezzel mire is utalt,maradjon titok amíg eléritek ezt az epizódot:))

7 megjegyzés:

 1. Egyik képet sem tudtam megszerezni..:D A Haung Huás képet csak akkor lehetett megszerezni, ha a Leiftanosat is megszereztük? :/

  VálaszTörlés
 2. Sziasztok!

  Négyszer csináltam végig az epizódot mire rájöttem, hogy lehet megszerezni a képeket.
  Az első három alkalommal be volt jelölve Valkyon, így a Leiftanos képre esélyem sem volt. A Huang Huásat mind három alkalommal megkaptam. Ekkor a párbeszédek a megadott módon zajlottak, követtem is az utasításokat, javultak az esélymérők. A negyedik alkalommal kijavítottam, Valkyon helyett azt jelöltem be, hogy valaki. Végre meglett a Leiftanos kép, viszont előjött egy pár olyan párbeszéd ami előtte nem volt, a leírásban sem találtam meg, így sajnos nem jó válaszokat adta, romlott ez esélymérőm Ezarellel, Zifuval biztos, a többiteket nem figyeltem. Eszembe sem jutott, hogy negyedszerre valami elromolhat... És ráadásul az utolsó alkalommal, nem kaptam meg a Huang huásat.
  Úgy hogy gyanítom, "valaki" megjelöléssel kell kezdeni, de még az epi vége előtt bekell jelölni valakit. Szerintem legalábbis.

  Rosco

  VálaszTörlés
 3. Nekem még mindig nem sikerült megszerezni a Leiftan-os képet pedig most a tiara is megvan és be is van állítva hogy tetszik valaki még most is bugos lenne? :( Elég bosszantó a dolog most már másodszor csináltam végig de gondolom nem én egyedül...
  Brigi

  VálaszTörlés
 4. Sziasztok!
  Én most játszottam végig másodjára és úgy sikerült megszereznem az ajándékképet Leiftan-nal, hogy amikor kopogtatott az ajtón, mielőtt kinyitottam az ajtót átállítottam a választottam "valaki"-re és így sikerült megkapnom a képet.

  VálaszTörlés
 5. Sziasztoook!
  Megjelentem, a dühemben fortyogva! (Jeeeej)
  Ezarel a karakterem szív-szerelme (komolyan, 100 cuccon van az a rózsaszin bigyusz), erre van egy rész, ahol Huang Hua és az a csávóka, aki vele jött (nem vágom a nevét) meg a karter találkozik Ezarellel a kertben. Erre Ezarel valami olyasmit lenyom, hogy sajnálja, hogy egy "ilyen alacsony rangú cselédlánnyal kell mászkálnia". Erre karakterem könnyedén: "Mekkora egy kretén vagy". BAZZEG ÉN ERRE FELPOFOZTAM VOLNA, KIT ÉRDEKEL A LÁVCSI.

  VálaszTörlés
 6. Hello, az hogy lehet hogy nekem be van állítva a választottnál Valkyon és mégis megkaptam már elsőre a Leiftanos képet?

  VálaszTörlés