Térkép segítség #1

Elküldheted a familiárisodat kincsvadászatra,ilyenkor látod hogy az adott hely mennyi időt és energiát vesz igénybe.Az energiád minden nap újratöltődik.Itt megmutatom hogy melyik helyen,miket találhat a familiárisod:

1.SZINTTŐL


FŐHADISZÁLLÁS
(Arany olló,Tollseprű,Ragadós nyalóka,Élet esszenciája, Öntözőkanna,Effie haj,Magma Berserk öv,Patchwork fehérnemű,Szemüveg,Gárda vállvért,Alkímiai pergamen-Salátaszósz,Kristályterem hátér, Pince háttér,Gárda folyosó háttér,Sokajtós terem háttér,Átalakítókő pergamen,Légies üvegcse pergamen,Szabásminta vázlata pergamen)
A hátterek éjszakai verziói egy bizonyos epizód után elérhetők! 


HQ PARKJA
(Krowmeró,Pimpel,Cukrozott tojás,Pamutvirág,Aranynektár,Öntözőkanna,Olívaolaj,Alkímiai Pergamen-Varázstrágya,Hajdísz a kerti virágokból,Jobb oldali karkötő a kerti virágokból,Arkánum mag,Erős szövet,Légies üvegcse paergamen,Pavilon háttér,Cseresznyefa háttér)

3.SZINTTŐL

NYUGATI SÍKSÁG
(Pimpel,Plumobec,Crylasm,Savanyú fű,Alkímiai pergamen-Serraria,Antik harang,Tavaszi virág szandál,Rojtos nadrág,Lucia haj,Bokalánc a kerti virágokból,?,Kicsi tolldíszes öv,WestSide boszorkány)

4.SZINTTŐL

KELETI SÍKSÁG
(Pimpel,Szivárványos Szkarabeusz,Cute Leaf fejdísz,Cute Leaf Ruha,Lucia haj,Szeplő,Fakard az edzéshez,Kicsi utazóöv,?,Alkímiai pergamen-Serraria)

5.SZINTTŐL
RÓKALYUK
(Crylasm,Parázs,Éggömb,Foltozott plüss,Magma Berserk kesztyű,Magma Berserk zokni,Jackson haj,WestSide boszorkány,Erőkarkötő,Használt csizma,Alkímiai pergamen-Varázstrágya,Kicsi tapasztalatital,Leprechaun fiola pergamen)

6.SZINTTŐL


SZIKLA
(Jipinku,Piros gyík,Desert nights mellény,Desert Nights nadrág,Eldarya különböző színű szemek,Curtis haj,Kisméretű díszes vállvért,Páncélgyűrű,Gipsy fejpánt,Régi kappa pecsét,Rézzel bevont kőzet)

TENGERPART
(Becola,Pulpatata,Szitakötő hal,Lábuszony,Víz,Alkímiai Pergamen-Maró vegyület,Lawrence haj,Desert nights kötés felkarra,Desert nights kötés lábra,Desert nights melltartó,Desert nights nadrág,Patchwork nadrág,Szögecses kesztyű,Szakadt kappa szövet,Átalakítókő pergamen,A familiáris ételének átalakítása pergamen)

SEKÉLYVÍZ
(Bekola,Korkó,Víz,Yoko haj,Nyitott felső,Szögecses nyaklánc,Használt kesztyű,Szatén szalag kendő,Kis energiaital pergamen)

ERDŐSZÉL
(Seryphon,Bambuszrügy,Mérges katicabogár,Fütyülő fű,Csípős sárgadinnye,Fleeting liana harisnya,Szatén szalag kendő,Desert nights kötés felkarra,Evil shadow csizma,Evil shadow köpeny,Kicsi szakadt köpeny,Sétabot,Bal oldali karkötő a kerti virágokból,Erdő háttér,Légies hold üvegcse pergamen)

7.SZINTTŐL

SZIKLÁS LEJTŐ
(Krémes hernyó,Piros gyík,Világító hernyó,Mini meteorit,Tűzméz,Alkímiai pergamen-Csípős golyó,Lara haj,Magma Berserk karvédő,Magma Berserk csizma,Használt sál,Lyukacsos üvegcs,eKétszínű felső)

ERDŐ,JOBB OLDAL
(Liklion,Sabali,Piros hold gyümölcse,Mézgyümölcs,Sűrű gyanta,Szatén szalag,Szatén szalagos felső,Fleeting Liana ingujj,Fleeting Liana nyaklánc,Robin kalap,Patchwork kesztyű,Erdő háttér)

8.SZINTTŐL 
SZIGET
(Déli homunculus,Vattacukor,Elvarázsolt kokalevél,Látáskorlátozó álarc,Rojtos nadrág,Feathers Dream felső,Feathers Dream szoknya,Feathers Dream lábszárvédő,Feathers Dream csuklóvédő,Feathers Dream korona,Feathers Dream toll,Tapasztalatital pergamen)

ERDŐ,BAL OLDAL
(Sabali,Bambuszrügy,Piros hold gyümölcse,Sűrű gyanta,Tulipán öv,Szögecses csizma,szatén szalag csizma,Szatén szalag lábszárvédő,Erdő hátterek)

10.SZINTTŐL
LIGET
(Éjszakai dalafa,Mézgyümölcs,Pamutvirág,Kis napsugár,Fütyülő fű,Driád könnye,Victoria haj,Harisnyakötő a kerti virágokból,Fleeting liana cipő,Fleeting liana virág,Fodros öv,Háttér)

11.SZINTTŐL

MÉLYVÍZ
(Mélységi pulpatata,Szitakötőhal,Zenedoboz,Kerek Tavirózsa,Víz.Őrjöngést tartalmazó üvegcse,Több darabos bal oldali karkötő,Desert Nights kesztyű,Kaland felső,Evil Shadow felső,Evil Shadow Nadrág)

ERDŐ MÉLYE
(Beriflore,Parázs,Lángoló virág,Nyersfa hamu,Tündérfelső,Több darabos bal oldali karkötő,Fleeting Liana Ruha,Erdős hátterek(Rideg facsoport,Hangás búvóhely,Görbe fa tisztás)


12.SZINTTŐL
ELÁRASZTOTT BARLANG
(Kestok,Elefántcsont okarína,Félzokni,Szegecses fehérnemű,Mellvért nyaklánc,Magma Berserk nyaklánc,Kerosuki,Evil Shadow öv,Magma Berserk szoknya)

BARLANG
(Energiagyöngy,Kicsi fekete lyuk,Világító hernyó,Újonc boszorkánykalap,Fűző öv,Naboo,Magma Berserk felső,Nihilt tartalmazó üvegcse,Evil Shadow -,Alkímia pergamen-csípős golyó,Gallyflore,Átalakítókő pergamen,Kis energiaital pergamen,A familiáris ételének átalakítása pergamen)

62 megjegyzés:

 1. Várj....és akkor azokat a tárgyakat tényleg megtalálhatja?

  VálaszTörlés
 2. Szia.~
  Észrevettem,hogy a megtalálható tárgyaknál van pár apró jel. Pl egy -nap szerű, és egy két helyen egy + szív.
  Ezek pontosan mit jelentenek?
  Válaszodat előre is köszönöm.^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A plusz szív plusz szeretetpontot jelent, a plusz nap -szerintem- energiát, vagy szerencsét.

   Törlés
  2. Szia Igen, köszönöm hogy válaszoltál amíg nem voltam itt!:)

   Törlés
 3. Szia! Aminél -* van annál kevesebb szerencsével talál "jó" dolgokat a familiáris, agy konkrétan levonja a szerencséjét?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia,az azt jelenti hogy ott nagyobb eséllyel 'megtámadják' és lejjebb megy az energiája:)

   Törlés
 4. Pontosan melyik pergamen hol van? (Nem vagyok biztos h melyik melyik) Előre is kösz.

  VálaszTörlés
 5. Szia!
  Twitteren nem tervezel valami csoportot, vagy oldalt? Válaszod előre is köszönöm!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia a twitteremet már nem használom,szóval nem igazán.De Facebook az Eldarya HUN csoportban megtalálsz.:)

   Törlés
 6. Szia én segítséget kérnék. Telepítettem a térképet frissítettem is de nem működik. eddig szépen működött de most semmit nem mutat h mi hol van. Előre is köszönöm a válaszod

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is ugyanezt csinálta. Próbáld meg hogy deaktiválod, és utána aktiválod, nekem ez helyrehozta

   Törlés
 7. Hol lehet szerezni különöző szinű szemeket?

  VálaszTörlés
 8. Ha valamit eladok amit a famim talált, utána megtalálhatja ugyanazt?

  VálaszTörlés
 9. Szia :)
  Bocsi, de a szigethez nincs kiírva hogy miket lehet találni :) Bocsánat ha hülyeséget írtam! :)

  VálaszTörlés
 10. Hali!
  az éjszakai hátterek miért nem elérhetőek a magyar szerveren annak ellenére, hogy maga az uticél ahonnan meg lehetne szerezni már elérhető?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. 9. epizód után lesznek elérhetőek az erdős hátterek

   Törlés
 11. Sziasztok!
  Én azt vettem észre, hogy nem csak azokat a tárgyakat lehet megtalálni, amit kiraktok hanem pl sok mást is és van amit nem is ott találtam ahol ti írjátok.

  VálaszTörlés
 12. Szia!
  Nemrégiben elkaptam egy seryphon-t de mire már bevetettem a csalit, már sajnos lejárt az időintervallum. Van rá esély, hogy amilyen tojásokat nem sikerült megszerezni, azt a későbbiekben még meg lehet? Vagy ez csak ilyen egyszeri alkalom, minden egyes tojásnál? (Esetleg addig megy, míg el nem lesz fogva?)
  Válaszod előre is köszönöm!!

  VálaszTörlés
 13. Bármennyi tojást ellehet kapni,nekem pl 6 jipinkum van

  VálaszTörlés
 14. Sziasztok! Holdhalat hol lehet találni? A húsvéti batyuhoz nekem az kéne, de a térképes segítségen nem látok ilyet, a boltban meg nem lehet megvenni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Azt a Jáde partján lehet csak találni azon belül is a Kappa faluban. :)

   Törlés
 15. Hali :) Jelezném, hogy a tesóm talált West Side bőrszínt a Nyugati síkságon :D

  VálaszTörlés
 16. Szia! Azt szeretném kérdezni, hogy szerinted van e esetleg valami oka annak, hogy hiába küldöm el a familiárisom felfedező útra a jobb oldali erdőrészre mégsem hoz soha Szatén szalag felsőt? Minaloo-m van 210-es szerencsével és nem értem hogy miért nem talál meg sok mindent, hiába küldöm akárhányszor.

  VálaszTörlés
 17. Valaki nem tudja véletlenül, hogy valahol tud-e hozni a famim Kakaós cseresznyét, és ha tud, hol? :( :(
  A bazárban rohadt drága...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! :)
   Találni sajnos nem lehet, mert eventes.

   Törlés
 18. 10 szintöl eléhetőben talláltam mèg piros hols gyümőlcsèt is ami a kèpen nincs rajta :)

  VálaszTörlés
 19. Az éjjeli hátterek illetve a többi háttér ami még nem elérhető a magyaron, azok mikor lesznek elérhetőek? :O Sehol nem találtam még erről információt. Remélem valaki tud segíteni ^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. 9 . epizód után lesznek elérhetőek az erdős hátterek de ki is írta .

   Törlés
 20. Sziasztok!
  Ma találkoztam egy általam eddig ismeretlen famival, és google sem nagyon tudott segíteni.... Woolapiyou a neve. Tennék fel képet is, de nem tudom lehet-e. Egy kis tatura hasonlít egyébként. Természetesen elfogni nem tudtam, azt se tudtam hirtelen melyik csalihoz nyúljak... Valaki tud esetleg róla BÁRMIT is??? :/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. https://eldaryamagyarul.blogspot.hu/p/woopaliyou.html

   Törlés
 21. Végre! Már nemcsak új epizód van, de új helyre is lehet küldeni a faminkat. 9-es szinten ott az erdő mélye is.

  VálaszTörlés
 22. 11. szintnél a mélyvízben milyen familiárist lehet elfogni, mi a neve és csalija? Előre is köszi a választ :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mélységi poulpatata . A csalija a tintartó 80 arany .

   Törlés
 23. Szia!
  Az Elárasztott Barlangban a denevérszerű faminak mi a csalija? Előre is köszönöm a választ!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Bocsi,hogy én válaszolok,de látom még nem kaptál választ a kérdésedre. Gyertya a csalija,és a boltban tudod megvenni 100 rögért! :)

   Törlés
 24. Helló
  Hol lehet Chaussures Night Owl cipőt találni?
  Köszönöm a választ

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A Night Owl cipőt a karácsonyi eventen lehetett találni külön térképen így már nem tudsz csak venni .

   Törlés
 25. szia 10.ep.-nél már lehet éjszakai hátteret szerezni, ugye??

  VálaszTörlés
 26. Hello, gyors infó, nekem már megvan a 12.szint 2 helyszíne (Barlang, Elárasztott barlang)

  VálaszTörlés
 27. Sziasztok. Az Eredeti Eldaryaba belépve a könyvtárban találtam egy famit ami a szigetnél található és epikis. Valaki tud valamit róla?

  VálaszTörlés
 28. Szia. Régi kappa pecsétet melyik részen találhat a fami? A felsorolt tárgyak között én nem találtam meg.

  VálaszTörlés
 29. Néhány háttérképet csak aranyrögért lehet megvenni. Pl : tengermély, mélytenger, Illuzórikus ösvény, Nyírfaliget, Vadon, Gyászos sétány. Mi most a magyar szerveren ugye 13-as szintűek vagyunk maximum.
  Megszereztük az Ősök átjáróját, Görbe fa tisztást, Hangás búvóhely és társait. De mégis van pár háttér amit nem tudunk megszerezni (fentebb írtam őket. Több vadon háttér is van) Ezek később lesznek elérhetőek?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Kicsit késve ugyan, de válaszolok. A térképeken található mindegyik ( az erdősek közül) háttér elérhető nálunk is. ( Olyan augusztus környékén találtam meg az utolsót is. Tehát biztos elérhető egy jó ideje)

   Törlés
 30. Szia!
  Nagyon köszi a térkép segítséget :)
  Ma először találtam néhány erős szövetet a főhadiszálláson. Valaki tudja, hogy mi ez? Vagy csak kiegészítették az új epizód miatt?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Ez ma nekem is feltűnt, meg az hogy energiagyöngyöt is ad. Lehet, hogy az új epi miatt, de akkor a külföldi karijaim miért nem kaptak? ( lehet szerencsén múlik, de akkor is érdekes)

   Törlés
 31. arkánummagot találtam a HQ parkjában, főhadiszálláson meg valamilyen lepedőt.

  A térképeken mindenhol vannak új, nem megszokott cuccok?

  VálaszTörlés
 32. A főhadiszálláson találtam erős szövetet

  VálaszTörlés
 33. rókalyuk: elhasználódott karom

  VálaszTörlés
 34. Szerencsét hozó lóherét (növények) találtam a keleti síkságon

  VálaszTörlés
 35. Mivel nem játszik magyar szerveren és csak ott vannak új található dolgok , így nincs frissítve a térkép . Csak szólok .

  VálaszTörlés
 36. Az új rendszerben hol találom a felhőfiolát?
  Nem a map 2 verzióra gondoltam.

  VálaszTörlés
 37. én az erdő mélyén is találtam egy varrókészlet pergament

  VálaszTörlés