12.Epizód

Francia megjelenés: 2016. 10. 26.
Magyar megjelenés:  2018.12.26.
Új szereplők: Haglaé, Gombák

Illusztrációk

Végigjátszás

Párbeszédek Nevrával

Párbeszédek Ezarellel

Párbeszédek Valkyonnal

Egyéb Párbeszédek


SPOILER

Ebben az epizódban elküldenek küldetésre egy véletlenszerű sráccal.(nemválaszthatod ki,nekem is harmadjára jött csak Ezarel.) Valakit megmérgeztek egy barlangban és ennek az okát kell kideríteni.Mikor a sráccal bemegyünk a barlangba,ő előre megy és azt mondja hogy várjunk,de sokáig nem tér vissza.A keresésére indulunk,és megtaláljuk őt ájult állapotban.Kivisszuk a barlangból és Ewelin azt mondja,hogy az állapota kritikus,de ha kapna a méregből megtudná gyúgyítani.Visszamegyünk a barlangba és találkozunk az ott élő gombákkal,akik nagyon aranyosak és elmondják,hogy nem tudják irányítani a képességüket ezért véletlenül mérgezik meg az ott lévőket,és szívesen adnának anyagot az ellenszerhez.Közben minket is megmérgeznek véletlenül,de szerencsére Chrome megtalál még az ájulás előtt.Ezután a szobánkban ébredünk fel,és elmondják,hogy azóta meghalt az első ember akit véletlenül megmérgeztek(Egy ismeretlen,A srác aki velünk volt a küldetésen kapott az ellenszerből,és teljesen jól van),és a falu lakói fellázadtak és megakarták ölni a gombákat,és lezárták a barlangjukat.Mi ezért nagyon szomorúak leszünk és kisírjuk magunkat Leiftannak.

9 megjegyzés:

 1. Mikor rakod fel az egyéb párbeszédeket?

  VálaszTörlés
 2. Ettől az epizódtól már félek,mivel eleve megvan hogy kivel szeretném kijátszani ,de hogy nem is tudom hányszor újra játszam :/
  Látszik hogy ezt is a csj-ből vették az alkotók xDD

  VálaszTörlés
 3. ahozz hogy megkapjuk az illusztrációt rajtunk kell legyen az az eldarya szett amit az elején kaptunk még?

  VálaszTörlés
 4. Az baj, ha az epizód közben állítottam vissza a szívem választottját Nevrára? Vele viszem most az epizódot, még nem jött el az a rész, ahol meg lehet szerezni az illusztrációt, csak félek, hogy emiatt nem lesz meg.

  VálaszTörlés
 5. Én ott állitottam át a szivem választottját, ahol irja, a visszajátszásokat, de gondolom ott már túl késő volt, mert Ezarel helyett nekem Nevrát dobta ki. Számit valamit, hogy kit állitasz be szived választottjának, vagy véletlenszerűen kapunk fiút?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Teljesen mindegy ki a szíved választottja, véletlenszerűen kapsz egy fiút.

   Törlés
 6. Melyik visszajátszásra kell menni? ><
  Történetmódosító vagy a másik?

  VálaszTörlés