Sabali


Található:

Étel található:

Csali található:

11 megjegyzés:

 1. Nekem kicsikén 70 energiája van, de én az angol szerveren játszok.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sziasztok,a familiárisok energiája a szinteddel együtt nőhet!:)

   Törlés
  2. Szia. Magyaron is 70 energiája van..:)

   Törlés
 2. Hogy kell energiapontot szerezni? Meg,hogy jobban kötődjön hozzám?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia,az energia mindennap feltöltődik ha megeteted. A ragaszkodás általában akkor nő mikor elküldöd felfedezni és úgy jön vissza hogy :bújós kedvében volt a ragaszkodási szint növekszik x-el:)

   Törlés
 3. Sziasztok! Nekem Sabalim van, csak 3 napja játszok és mindössze 18 a szerencséje, de annyi holmit talált már nekem a felfedezőutakon, hogy számon se tudom tartani. Szinte mindig hazahoz valamit és legtöbbször több cuccot is egyszerre. Ezenkívül minden felfedezőút után nő a ragaszkodásszintje nem csak ha bújós kedvében tér vissza. Már 54 a szeretetpontja vagy milye. Viszont az energiája 70. Már egy rakás maanát kerestem a piacon azokból a cuccokból, amiket talált. És kérdezni is szeretnék: Ezek az event térképek csak akkor voltak elérhetőek amikor az event futott vagy lesz még lehetőségem pl danalasm nasit vadászni ilyen felfedezőutakon valahol?

  VálaszTörlés
 4. szerintem nagyon aranyosak de nekem sokkal szívesebben lett volna okanyám

  VálaszTörlés
 5. Gratulálok neked. Nekem tetszik a Sabalim, viszont nem túl szerencsés. Már felnőtt, de így is 25%-os a szerencse szintje, és valóban nem hoz sok ajándékot. Persze az is lehet, hogy rossz helyre küldöm őt. :) Vannak ugyan kedvenc "küldő" helyeim, onnan viszont még nem sikerült megszereznem azokat, amiért küldtem. Azért próbálkozom. Mostanában nálam a Ligetből hozott több mindent. Azért nem bánnám, ha egy hajjal is meglepne.

  VálaszTörlés
 6. Kár, hogy kiköpött Kero... :"D

  VálaszTörlés
 7. Nekem a bekola a kedvencem nagyon cuki ez a fami de bekolák ált. szerencsések a min.30 és az mâr NEM kevés nem túl szépek de NEM az a lênyeg annyi ritka târgyat hoz alig vârom hogy eladhassam majd a piacon öket

  VálaszTörlés