2017. december 14., csütörtök

Karácsonyi Tombola

Már vége a játéknak,a nyerteseket üzenetben értesítettem!^^
Sziasztok^^
Vörös Melinda fényképe.
Karácsonyra az Eldarya Hun adminokkal egy játékkal kedveskednénk nektek,ide is kiírom hátha valaki nincs a csoportban,de érdekelné:)

 A játék működése: 100 magyar és 50 francia tombola van. 
November 30. és December 23.között tudtok vásárolni 50 maanáért(/db) tőlem,magyar szerveren maximum 3 darabot,francián 5 darabot.

A vásárláshoz privát üzenetet kell írnotok(eldaryan vagy facebookon), csak akkor írjatok ha van elég maanátok rá(53).Számfoglalás nincs,az kapja az adott számot,aki előbb fizet.Az elkelt számokat mindig frissítem és leírom. 
A fizetés menete: egyeztetünk egy adott fami ételt vagy egyéb értéktelen tárgyat,amit kiteszek a piacra 50 maanáért(az áfa+3),ha megvetted elküldöm a tomboládat.

A sorsolás december 23-án lesz,Zentai Patrik élő adásban fogja kihúzni a nyertes számokat egy előre meghirdetett időpontban az Eldarya HUN fb csoportban.Mindig elmondja majd,hogy éppen melyik nyeremény nyertesét húzza.(Ezt a listát láthatjátok a képen is.Az első kihúzott szám osztoplazmát nyer,a 2.wolf druid ruhát és így tovább...)
Ha a sorsolás lezajlott,csinálok egy listát arról,hogy ki mit nyert és kiírom ide és a csoportba is.A nyerési esély: 33%.(tehét ez a nyereménylista arra az esetre vonatkozik,ha az összes tombola elkel,) 
Sok sikert mindenkinek^^
Vörös Melinda fényképe.Nikolett Kotek fényképe.

1 megjegyzés:

  1. Ez nagyszerű. Egyébként lehetne olyan verseny is, hogy ki tudd a leghaszontalanabb (legrosszabb) ruhákból, hajakból, eszközökből pofás / vicces karit csinálni.
    Most őszintén, kinek hány Jackson haja, vagy olyan ruhája van, amit soha nem adna a karira. Igazi kihívás lenne szerintem :D

    VálaszTörlés