2016. december 1., csütörtök

Copy

Sziasztok,
A szégyenfalat már láthattátok és szeretném elmondani;hogy az oldal amelyik rákerült,leszedtem mert kiderült, hogy maga a magyar Eldarya fóruma másolta ki innen a karakterleírásokat ezáltal mindenkinek elérhetővé téve.

Sajnàlom;hogy ok nélkül kerültèl fel rá; de nem is gondoltam hogy a hivatalos oldal csak úgy kimásolta volna,de hát úgy látszik ez történt.
Aki régóta követi az oldalamat az úgyis tudja hogy én ezeket már 1 ève fogalmaztam meg magamtól,nem fogok már ezért többet veszekedni,inkább nézem a pozitív oldalát;hogy mégiscsak az én leírásaim vannak fent,néhány helyen átírva:D Azért egy forrásnak,vagy egy névmegjelenítésnek vagy bárminek örülnék,ez így nem igazán fer,de hát ez van.

És nem, nem akarok a moderátoroktól se levelet kapni,hogy én vádaskodok,mert már elegem van az egészből.
És nem nem lehet,hogy ő is pont onnan fordította ahonnan én,mert pl a maszkosnál nem is fordítás van,hanem amit én eddig megtudtam róla és ha megnèzitek az is ki van másolva.Ráadásul minden ugyanabban a sorrendben van,furcsa nem?

Egyébként meg havonta 200ezer oldalmegjelenítése van a blogomnak,  úgyhogy nem,a szégyenfal nem azért van,hogy 'rossz színben tüntessem fel a konkurenciákat'.Tudom hogy a többi Eldaryahoz kapcsolódó oldal a közelébe sincs ennek,nem szorulok rá.
Xoxo

4 megjegyzés:

  1. Szia, már éppen írtam volna, hogy eléggé fura volt vádaskodásod, lévén, hogy mi írjuk a válaszokat végigjátszásokat. Köszönöm, hogy nem folytattad a vádaskodást, illetve hogy figyelembe vetted levelünk, valamint hogy ilyen emberi, tisztességes módon viselkedsz! További jó munkát neked!
    Üdv:
    Walentine Okayawa (Eldarya - Csábításból jeles másképp) szerkesztő.

    (Szerkesztve: 13:34).

    VálaszTörlés
  2. Woah... Van neked nyelvvizsgád, kedves blogszerkesztő? Amennyiben van, azonnal add vissza... Ha bíróság elé állnál ki ezzel a nevetséggel váddal, hogy a te oldaladról lopott egy még nagyobb oldal... Azt hiszem, szépen kifejezve is körberöhögnének és még meg is bírságolnának koholt vádakért...
    Ha nincs nyelvvizsgád, akkor nyilván nem vagy tisztában azzal, hogy adott nyelvből adott nyelvre fordítani megadott szöveget bizony csak néhány szó, esetleg mondatszerkezet megváltoztatásával lehet. A gyönyörű magyar nyelvük lehetővé teszi számtalan szinonima használatát, de arra még ő sem képes, hogy adott szöveget két teljesen különbözőre fordítson le.
    Lehet rosszul értelmezem és te csak azt mondod, hogy adott kontextusból kiragadottan reflektálok az írásodra, de megnéztem azt a bizonyos szégyenfalat és az említett blogra is ellátogattam (ahol mellesleg valóban minden le van hivatkozva, ellenben a te oldaladdal).
    Mivel internetről van szó, sokan elfelejtik, hogy csak úgy nem lehet egyik helyről a másikra elvinni a dolgokat (ezen felháborodásod megértem), de ha friss adatokat tartalmaz a Wo I am? c. részed, akkor te "csupán" 16 évvel rendelkezel, ami valljuk be őszintén, még csak arra sem elég, hogy döntést hozhass hivatalosan (értsd: elmenj például szavazni).
    Ebből kifolyólag feltételezem, hogy még érettségivel illetve szakmával sem rendelkezel, ami ha egyszer eljön és ilyen alaptalan vádaskodásokkal próbálsz utat törni magadnak, akkor nagyon könnyen találhatod magad olyan helyen, ahol nem szeretnéd... Az élet nem így működik, és amikor majd lesz egy kis élettapasztalatod (mert most, hogy iskolás vagy, nem rendelkezhetsz sokkal, akárki akármit mondjon, ez bizony így van!), akkor átgondolod, amit ide kiírtál és jót fogsz magadon nevetni, hogy valóban, ez nagy butaság volt.

    Üdv,
    egy harmincas éveiben járó

    u.i.: profilom csupán azért névtelen, mert amit kiteszek egyszer az internetre, azt bizony akkor sem lehet onnan eltüntetni, ha törölted... ez elég naiv felfogás volna.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,köszi a regényt,jövőre érettségizem és igen már van angol nyelvvizsgám.Az a blog az eldarya.hu fórumáról másolta ki a karakterleírásokat(forrás nélkül,amit csak most raktak ki utólag) Azóta már sikerült beszélnem az eldarya moderátorával,aki elmondta hogy tényleg innen szedte az infókat,és sikerült vele mindent megbeszélnem.Még nem írtam ki a blogra,csak később akartam,de akkor elmondom mit beszéltem vele.Elmondta mennyire jó az oldalam,és megkért,hogy kimásolhasson dolgokat az Eldaryára ha épp szükségük lenne rá,én pedig igent mondtam.Ezen kívül azt is megkérdezte,hogy nem szeretnék-e moderátor lenni,mert nagy hasznukra lennék,de mivel csak 16 vagyok,erről le kellett mondanom.Nem tudom,szerintem ahhoz képest,hogy 'csak 16' vagyok,elég szép oldalt hozhattam létre,ha még a hivatalos oldalnak is ennyire tetszik;)

      Törlés
    2. Milyen kár,reméltem hogy válaszolsz,ha már én is válaszoltam neked.Csak nem mégis a 16 évesnek volt igaza?;)

      Törlés