2016. október 26., szerda

12.Epizód

Megjelent a 12.Epizód!
(A francia szerveren.)

Egyenlőre semmi információm nincs róla,de a héten már biztosan minden fent lesz.(Képek,végigjátszás segítség,helyes válaszok.)

Update:
Illusztrációkat,új szereplőket(Haglaé,gombák),végigjátszást már megtaláljátok a blogon.
A helyes válaszok pedig több időbe fognak telni,mert nagyon sok párbeszéd van ebben az epizódban.


xoxo

9 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Még nem volt időm játszani az epizóddal,de amint megtudom elmondom:)

      Törlés
  2. Nagyon izgalmasnak ígérkezik. :)

    VálaszTörlés
  3. Szia! Nemrégiben sikerült egész olcsón beszereznem a pet-et és hajt a kíváncsiság, hogy milyen :D Úgyhogy amint bővebb információkkal tudok szolgálni (magyarul elfogy a mostani pet-em energiája és letudom váltani) írok róla :D

    VálaszTörlés
  4. Mi fog történni az 5. epizódban?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,a 8.epizódig megtudod nézni a fordításaimat (ehhez be kell lépned az Eldarya HUN Facebook csoportba,ott a fényképalbumoknál meg is találod) Az utána következőkről pedig leírhatom a történetet ha szeretnétek:)

      Törlés
    2. Szia, engem például nagyon érdekelne mi történik a 8. epizód utáni epizódokban is, akartam kérdezni facebook csoportban is, de megkérdem akkor itt(mert úgyis ide illő): Majd fogod folytatni az epizódok fordítását? :)

      Törlés
    3. Szia,kb 1 éve leírtam,hogy miért hagytam abba:Egy angol fordításról fordítottam,mivel nem beszélek franciául.Mivel aki angolról fordította az Nevrával csinálta,így sok részt franciáról kellett fordítanom,olyankor pedig volt,hogy egy szövegbuborék lefordítása napokig tartott.Aki angolról fordította,a 8.epizód után abbahagyta,és nagyon sokáig gondolkodtam,hogy folytassam-e,de úgy döntöttem,hogy abbahagyom,mert franciáról kb 2 hónapba telne lefordítani egy epizódot.A 8.epi utáni történéseket nagy vonalakban leírtam,de fordítás már nem lesz sajnos:)

      Törlés
    4. Ó, értem. Köszönöm a válaszod! Amúgy nagyon tetszik az oldalad és a csoport is! :) Még új vagyok és ennyire sajnos nem néztem vissza. De most már tudom. Köszönöm. :)

      Törlés